spa og body behandlinger

kropsmassage

velvære kropsmassage som er en let massage 495,-kr

ryg massage

Kosmetisk rygmassage,med essentielle olier 250,00kr

fedtfrysning 3-4 hoveder

Fedtrrysning

pris: 3500,00 kr.

en meget simpel behandling, men som stadig giver gode resultat. Hos os anvender vi Cryolipolysis, som er en ikke-kirurgisk behandling, der går ind og fjerner genstridige fedtdepoter, som du ikke kan komme af med, selvom du træner og spiser korrekt,. Så her behandler vi helt specifikt på det område, du er ked af.

Det der er vigtigt, når man arbejder med Cryolipolysis er at man skulpturerer kroppen, og ikke bare kigger på et fedtdepot. Vi går ind og kigger på at du kvinde, og du skal have dine former, og hvordan bevare vi dem bedst, samtidig med at vi fjerner det fedt du er ked af. Man kan næsten behandle alle områder på kroppen.

Ved hjælp af en applikator, fryser vi det genstridige område med fedt ned til -8til -13 grader. Det kan fedtcellerne ikke tåle, de krystalliserer, altså går i stykker. Fedtcellerne kommer ikke igen, hvilket vil sige, at du ikke vil tage på i det samme område igen. Som forklaring kan man se det således, at hvis du taber dig ved hjalp af fx træning, så har du stadig præcis det samme antal fedtceller, de bliver bare mindre. Ved en behandling med fedtfrysning har dine fedtceller stadig samme størrelse, men efter én behandling vil du bare have 20-25 % færre. Derfor kan du ikke tage på i samme omfang, som du har kunnet tidligere.

lipolaser

lipolaser 10 behandlinger

pris: 2800,00 kr.

 

Har du overkydende fedt, du gerne vil af med, bør du prøve slankebehandlingen Lipo laser. Behandlingen er til kvinder og mænd, der gerne vil få bugt med fedt, som kure, kostændring og træning ikke har kunne fjerne.

Du bestemmer selv, hvilket af områderne du ønsker behandlet – områderne er: Mave, baller, lår, hofter, arme eller hage..

Området svinder ved hver behandling mellem 1/2 og 1 centimeter ind. Jo flere behandlinger du får, jo bedre resultat vil du derfor få.

Imens du ligger og slapper af, vil laseren sikkert og uden smerter smelte fedtet af de områder, du ønsker. .

De bedste resultater opnåes hvis du er aktiv i ca 1 time efterfølgende.