Anbefalinger

Det siger vores kunder om os...

"Jeg er en yderst tilfreds kunde hos Liljas Hudpleje og har været dette siden Gitte for mange år siden åbnede sin forretning. Jeg kommer i klinikken for at få behandlinger og bestiller altid en ny tid efter hver behandling. Jeg ved også altid, at hun har de gode produkter fra Dermalogica i forretningen, hvor jeg køber disse efter kyndig vejledning af Gitte. Hun ved altid, hvad jeg har brug for. Der er altid en afslappet, uformel og professionel atmosfære i forretningen med masser af energi og en god snak. 

Jeg får altid den bedste vejledning og rådgivning hos Gitte. Gitte har en kæmpe viden om de mange produkter og er dygtig til at tilpasse behandling og valg af produkter lige nøjagtig til mig.
Ved at besøge Liljas Hudpleje er jeg sikker på, at jeg køber og anvender de rigtige produkter på den korrekte måde. Og behandlingerne i klinikken giver et godt resultat.

Jeg kan varmt anbefale klinikken til andre."

- Henrik 

★ ★ ★ ★ ★

 

"Der er altid god energi og jeg er meget tilfreds med resultatet hver gang og Gitte har høj faglig viden om produkterne, hvilket er meget tilfredsstillende.
Jeg opnår altid en ren og pæn hud og oplevelsen af velvære.

Kan kun anbefale andre at prøve Liljas Hudpleje!"

- Charlotte

★ ★ ★ ★ ★

 

"Gitte er super kompetent, hun vil hellere sige en kunde imod end holde sandheden tilbage. Det beviser blot, at hun vil kunderne det bedste!
Det er aldrig bare en behandling, også en ven jeg besøger og jeg kan høre på de der kigger ind mens jeg er der, at det er det samme.

Stor anbefaling herfra!"

- Tina

★ ★ ★ ★ ★

 

"Jeg startede for 9 år siden med at komme i klinikken, da mine hudproblemmer bare blev værre og værre.Jeg har forskellige sygdomme og kombineret med giftige bumsecremer fra lægen, var min hud i den grad ødelagt og fejlbehandlet. Det var i starten meget grænseoverskridende, men med Gittes professionalisme, erfaring og vejledning samt hjælp af diverse Dermalogica-produkter og behandlinger blev min hud langsomt pænere. Jeg kommer 1 gang om måneden og kan ikke undvære min "hovedrengøring", farvning af bryn og vipper og god vejledning om aktuelle hudproblemer. Og så giver Gitte en virkelig behagelig og afslappende ansigtsmassage :-) 

Kan kun anbefale Gittes klinik til andre,da man føler sig meget velkommen. Der er  en afslappet atmosfære,stor erfaringsgrundlag og ekspertise og ikke mindst humor.
Jeg kan godt lide,man kan være heldig at få nogle vareprøver med hjem,inden man eventuelt køber et nyt (dyrt) produkt."

- Bente

★ ★ ★ ★ ★

 

"Jeg kommer ved Gitte grundet den ekspertise hun har. Hun forhandler gode produkter og jeg kan se, at det afhjælper mine hudproblemer. 
Jeg får altid den rette behandling og vejledning til brugen af de produkter, der er tilpasset min hudtype.

Kan kun anbefale Gitte til andre!"

- Jesper

★ ★ ★ ★ ★